Купить лодочный мотор

4-20-2017

parsunВ даному розділі представлені підвісні човнові мотори від компанії Parsun. Тут ви можете купити човновий мотор за привабливою ціною! Купить лодочный мотор, ви можите в нашему интернет-магазині.
Бренд «Royal Marine» групи компаній «Роял Авто» є офіційним дистриб’ютором на території Казахстан човнових моторів Parsun і запасних частин до них.
Parsun є унікальною компанією в Китаї, яка виробляє електричні човнові мотори і двотактні бензинові човнові мотори потужністю 90 л. с. а також 4 тактний човнові мотори потужністю 40 к. с.
Високоефективні підвісні човнові мотори Parsun порадують Вас впродовж багатьох років безпечної експлуатації. На всі моделі човнових моторів Parsun надається гарантія 3 роки. Головні їх переваги: надійність, доступна ціна, простота експлуатації.
Parsun – це один з лідерів у виробництві високоякісних підвісних човнових моторів: 2-хтактных, 4-хтактных, а також всього асортименту запасних частин до них. Кожен човновий мотор покривається двома шарами спеціальної грунтовки і трьома шарами поверхневої емалі для остаточного закріплення покриття, що надає додаткові антикорозійні властивості корпусу мотора.
Ми впевнені, що представлений на сайті каталог підвісних човнових моторів Parsun, допоможе Вам підібрати найбільш підходящу модель двигуна. Наші консультанти будуть раді допомогти з вибором відповідного для Вас мотора!