Як вибрати авто з США

5-18-2020

Компанія CarAuction є ліцензованим морським перевізником і пропонує своїм клієнтам сервіс з консолідації та доставки автомобілів з США. Ми надаємо сервіс доставки» від дверей ” дилера/аукціону до морського порту або іншого Пункту призначення в країну покупця для наступних категорій транспорту:
Клієнтам нашої компанії доступні склади для консолідації та зберігання в NJ( Нью-Джерсі), Miami (Майямі), Los-Angeles (Лос-Анджелес), Houston (Х’юстон) і Chicago (Чикаго). Відсутність посередників при перевезенні машин всередині Штатів дозволяє нам скоротити витрати клієнтів і термін перевезення. У разі необхідності доставити автомобіль швидко і безпечно, можлива доставка автомобіля з США літаком в будь-який Міжнародний аеропорт. Хочемо порекомендувати Доставка Авто из США – Караукцион

ЯК ДОСТАВИТИ АВТО З АМЕРИКИ
Доставка авто з Сшаперевезення нових автомобілів з США здійснюється тільки після отримання від дилера реєстраційних документів TITLE або MSO, тому що без документального оформлення автомобіль не може бути вивезений з США. При доставці авто з пробігом з США, як правило, документи на автомобіль вже оформлені, і попередній власник або аукціон передає їх разом з автомобілем. Компанія CarAuction бере на себе зобов’язання організувати перевезення транспортного засобу від дверей відправника і до дверей порту прибуття. Процес перевезення авто з Америки виглядає наступним чином:

Водій компанії приїжджає на дилерський майданчик, вантажить автомобіль на трак і підписує з дилером акт прийому-передачі автомобіля. Автомобіль доставляється на склад нашої компанії протягом 1-7 робочих днів (транзитний час залежить від того, з якого штату необхідно забрати автомобіль і в який порт відправки він буде доставлений);на склад подається контейнер і проводиться процедура навантаження автомобіля в контейнер відповідно до всіх правил морського перевезення. Контейнер пломбується і передається в порт на відправку найближчим судном. Клієнт отримує копію морської накладної (BOL) та інформацію для онлайн-відстеження руху судна;після відплиття судна з контейнером, документи на автомобіль (TITLE/MSO) передаються в митну службу США для оформлення на експорт (термін оформлення 7-15 днів). Після проходження всіх митних процедур, оригінали TITLE / MSO та інші супровідні документи пересилаються клієнту екпрес-поштою;
Після прибуття контейнера в порт призначення, клієнт отримує автомобіль на підставі відвантажувальних документів, проходить митне оформлення і радіє своєму новому американському авто.

ЦІНА НА ДОСТАВКУ АВТО З США
Вартість доставки автомобіля з США складається з двох частин: перевезення авто по Штатам від майданчика дилера/аукціону до морського порту відправки, і перевезення авто в контейнері від американського порту до порту покупця. Також можливі витрати по оплаті страховки на доставку автомобіля, що не є обов’язковою умовою і оформляється за бажанням клієнта.

ВАРТІСТЬ СТРАХОВКИ НА ДОСТАВКУ АВТО З США
Сервіс страхування автомобілів або іншої техніки на весь шлях транспортування, гарантує клієнтам повне покриття можливих витрат, пов’язаних з ушкодженнями та іншими збитками в процесі доставки по/з США. Середня процентна ставка для покриття всіх ризиків в США становить від 0.8% до 1.5% від заявленої вартості автомобіля або іншої техніки.